Aktuelt

mandag den 4. januar 2021

Endnu en udsættelse af Convention!


Det ser jo desværre ikke ud til, at det bliver muligt at gennemføre Convention til marts og derfor må vi endnu engang udsætte! 

Hvis du vil have din billet (fra oktober 2020) overført til næste gang den 2-3 oktober 2021, behøver du ikke foretage dig noget, så bliver den automatisk overført, og du er dermed sikret en plads til efteråret!

Hvis du vil have din billet refunderet, skal du sende en mail til convention.dk@gmail.com senest 31. januar 2021, med oplysninger om hvordan den er betalt. Vi skal have navn og kontonr. eller mobilepay nr på den som har betalt for din billet og vi kan kun påtage os at overføre pengene til den som oprindelig har betalt! Så har din veninde betalt for dig eller har du købt en billet af en anden, er det dem der skal skrive til os på mailen og bede om refundering! Efter 31. januar 2021 refunderes billetter ikke!

Alle spørgsmål om billetter og krav om tilbagebetaling SKAL sendes til convention.dk@gmail.com Private beskeder på messenger besvares ikke! Stort set alle billetter er enten betalt med mobile pay til Heidi Bruhn Jensen eller købt hos Happymade! Det vil være en stor hjælp for os, at i lige selv lige tjekker jeres kontoudtog, inden i skriver og spørger om i har en billet, hvis i kommer i tvivl!


Vi har reserveret en ekstra hal til oktober, så vi kan holde særlig god afstand både ved butikker og siddepladser! Og vi håber så meget, at det endelig vil lykkes at afholde vores arrangement til efteråret!


Kærlig hilsen Conventionteamet

Ingen kommentarer:

Send en kommentar