Aktuelt

onsdag den 9. september 2020

Konkurrencer og udfordringer oktober 2020

Selvom vi har aflyst Convention her i oktober, vil vi altså ikke også undvære konkurrencer og udfordringer!

Det bliver dog med nogle ændringer, da de i stedet for at skulle hænges op på tavlerne i hallen, skal lægges i et fotoalbum, som vi opretter på Facebook i Hyggesnak til Scrapbookingconvention  (Hvis du ikke er på Facebook, må du maile dine bidrag til conventionbord@gmail.com, så skal jeg nok lægge dem ind for dig!)  Og i stedet for at i skal vælge vinderne, vil vi denne gang nedsætte et dommerpanel til at vælge nr 1, 2 og 3 i hver kategori. Der vil stadig være en lodtrækning blandt alle bidrag i hver kategori. Vi har bestemt, at alle denne gang må deltage, uanset om du har billet til Convention eller ej! 

REGLER

Bidrag skal lægges ind i de rigtige album i Facebook gruppen, for at tælle med. Vi forbeholder os ret til at slette forkert uploadede bileder! 

Du må lægge et bidrag ind pr. opgave! Du må kun lægge et billede ind, så hvis du vil vise detaljer må du lave billedet som en collage!

Dine bidrag skal være nye og må ikke være tilgængelige andre steder end i Hyggesnak Gruppen, før efter konkurrencen er afsluttet!

Sidste frist for at lægge bidrag ind er søndag den 4. oktober 2020 kl. 16.00. Vinderne bliver annonceret tirsdag den 6. oktober!

Dine bidrag skal være lavet af papir - digitale layouts eller kort kan ikke deltage!

Layout-opgave 1

Lav et layout ud fra nedenstående skitse
Det skal kunne ses, at skitsen har været udgangspunkt for opbygningen af dit layout, men du må fx gerne ændre på størrelsen og form af elementerne.





Layout-opgave 2
Lav et  layout eller en project life side som relaterer til Coronakrisen. Du bestemmer selv, hvad du synes det skal være..hjemmeskoling, alternativ ferie, toiletpapirhamstring eller.......

-----------------------------------------------------------------------------------

Kort-opgave 1
Lav et kort ud fra nedenstående skitse
Det skal kunne ses, at skitsen har været udgangspunkt for opbygningen af dit kort, men du må fx gerne ændre på størrelse og form af elementerne og selve kortet


Kort-opgave 2

CORONAKORT - 
Lav et Coronakort - Fri tolking ...det kan fx være God bedring eller "Hold humøret oppe" kort!

Hold desuden øje med blog og facebook - vi har andre ting i støbeskeen og jeg kan afsløre, at der kommer til at ske noget i den weekend vi skulle have holdt Convention!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar