Aktuelt

fredag den 21. februar 2020

Copic-kursus for nybegyndere marts 2020

Kursus 3 - Søndag kl. 10.00  - 12.00
Pris 229,-
Billetterne købes hos Three Scoops  fra Søndag den 23. februar kl 10.00

Kurserne afholdes i lokalet ved siden af squashbanerne, op ad trappen fra hovedindgangen.

Copic-kursus for nybegynder 




Søndag formiddag afholder Janni Hansen (aka mit kammer) og Nadja Kaagh (aka stamps are for ever) et copic-kursus for nybegyndere.

Kom og lær basis tricks i hvordan du farvelægger med copics og blender de rette farver sammen. Kursuset begynder med farvelægning af grundformer og ender med farvelægning af blomster der kan færdiggøres på et kort.

For prisen får du:
- 2 timers kursus med kompetente undervisere
- Basisviden om farvelægning
- Kursusmateriale (et unikt stempelmotiv fra Three Scoops, passende akrylklods, neenah papir, materiale til at færdiggøre en kort med dit farvelagte motiv)

Medbring:
- egne Copics
Tag dem med du har, du behøver ikke alle farverne eller at investere i nye. (Er du i tvivl om du har har gode nok farvekombinationer kan vi anbefale at følgende til farvelægning af blomst; (ikke en nødvendighed): Rv13, rv02, rv00 + G05, yg06, yg23 + Y08, y02).
- Evt memento sværte (kun hvis du vil stemple mere end det vi giver til kurset)

Har du brug for hjælp med farvekombinationer, så kig endelig forbi Three Scoos stand hvor Nadja og Janni gerne hjælper dig. Hvis du medbringer dit eget copic-hexchart med de tusser du allerede har, så kan Janni og Nadja nemt hjælpe med at udvælge farvekombinationer som blender godt sammen med dine eksisterende farver.

Kurset er for nybegyndere. Øvede er selvfølgelig også velkommen. Biletterne sættes til salg søndag formiddag kl. 10.00. Hos Three Scoops. De sælges til siddende scrappere ved Convention. Skulle der senere være overskydende pladser sælges de efterfølgende til udefra kommende. Der er et begrænset antal pladser.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar