Aktuelt

tirsdag den 18. september 2018

Præsentation af butikkerne til Convention 6-7 oktober 2018 - Picturing The World



Picturing the World er din scrapbutik. Vi fører et stort udvalg af hobby artikler til mange kreative papir hobbyer, så hvad enten du laver kort, æsker, scrapbooking, mixed media, art journaling, Bulletjournaling, Travellers Notebook, planners, indbydelser, bordkort eller noget helt 3. indenfor papirhobbyer, så har vi noget, du kan bruge.

Vi er specialiseret i materialer og værktøj til scrapbooking, derfor kan du finde et stort udvalg i dies og stencils, stempler, mønsterpapir, pynt, 12x12 karton, scrapbøger, scrapbooking albums, Copics og meget andet.

Vi har et kæmpe udvalg af lækre og spændende materialer til scrapbooking og der kommer hele tiden nyheder hjem, derfor kan du altid være sikker på at finde nye og spændende ting til din hobby ved os. Vi sætter en ære i at følge med på nyhederne indenfor branchen. 

Vi har ca. 5000 forskellige varer i butikken, så hos os finder du et stort sortiment. Vi er en Danmarks største hobbybutikker indenfor scrapbooking, og vi hjælper dig gerne godt i gang med denne skønne hobby.

Udover den almindelige webshop, har vi også en kitklub. Her har du mulighed for, at blive medlem, og hver måned modtage et lækkert kit, som består af mønsterpapir og pynt, som er sat sammen, så det matcher. Du skal ikke gøre andet end, at åbne pakken og gå i gang med at være kreativ. Det er lidt som at have fødselsdag hver måned – og hvem vil ikke gerne have det 😉

Webshoppen har åbent hele året rundt, alle ugens dage, så du kan handle lige når det passer dig. Vi afsender ordrer alle hverdage.


Mange kreative hilsner
Anja

Ingen kommentarer:

Send en kommentar