Aktuelt

onsdag den 7. februar 2018

Præsentation af butikkerne til Convention i marts 2018 - Picturing the world

Hej

Picturing the World er din scrapbutik. Vi fører et stort udvalg af hobby artikler til mange kreative papir hobbyer, så hvad enten du laver kort, æsker, scrapbooking, mixed media, art journaling, DIY (Do it yourself/ Gør det selv), indbydelser, bordkort eller noget helt 3. indenfor papirhobbyer, så har vi noget, du kan bruge.

Vi er specialiseret i materialer og værktøj til scrapbooking, derfor kan du finde et stort udvalg i dies/ stencils, stempler, mønsterpapir, 12x12 karton, scrapbøger, scrapbooking albums, materialer til project life og meget andet.

Vi har et kæmpe udvalg af hobbyartikler og der kommer hele tiden nyheder hjem, derfor kan du altid være sikker på at finde nye og spændende ting til din hobby ved os. Vi har ca. 5000 forskellige varer i butikken, så hos os finder du et stort sortiment. Vi er Danmarks største hobbybutik indenfor scrapbooking, og vi sætter en ære i, at prøve at finde nye og lækre ting til dig.

Vil du gerne se rigtigt på varerne, kan du besøge vores fysiske butik på Fyn. Her viser og rådgiver vi gerne om produkterne og vi kan hjælpe dig med inspiration til dit næste scrapbooking projekt.

Og så er der naturligvis webshoppen, der har åbent hele året rundt, alle ugens dage, så du kan handle lige når det passer dig.

Vi har et stort og dygtigt designteam, som virkelig gør alt hvad de kan for at inspirere - det gælder både på bloggen, men ikke mindst også, når vi er afsted på messer, hvor vi gerne demonstrerer et stort udvalg fra butikken. Vi glæder os til at se dig til Convention og vi håber, du vil være med til at gøre festen på vores stand endnu bedre.
           Link til webshop https://www.picturingtheworld.dk/Ingen kommentarer:

Send en kommentar