Aktuelt

torsdag den 1. september 2016

Præsentation af Picturing the World
Picturing the World er din scrapbutik. Vi fører et stort udvalg af hobby artikler til mange kreative papir hobbyer, så hvad enten du laver kort, æsker, scrapbooking, mixed media, art journaling, DIY (Do it yourself/ Gør det selv), indbydelser, bordkort eller noget helt 3. indenfor papirhobbyer, så har vi noget, du kan bruge.

Vi er specialiseret i materialer og værktøj til scrapbooking, derfor kan du finde et stort udvalg i dies/ stencils, stempler, mønsterpapir, 12x12 karton, scrapbøger, scrapbooking albums, materialer til project life og meget andet.

Vi har et kæmpe udvalg af hobbyartikler og der kommer hele tiden nyheder hjem, derfor kan du altid være sikker på at finde nye og spændende ting til din hobby ved os. Vi har ca. 5000 forskellige varer i butikken, så hos os finder du et stort sortiment. Vi er Danmarks største hobbybutik indenfor scrapbooking.

Vil du gerne se rigtigt på varerne, kan du besøge vores fysiske butik på Fyn. Her viser og rådgiver vi gerne om produkterne og vi kan hjælpe dig med inspiration til dit næste scrapbooking projekt. Butikken er lige blevet ombygget, så kig endelig forbi og se vores nye butik i vores åbningstid eller deltage i et af de mange kurser, vi afholder i butikken.

Vi har naturligvis også webshop. Webshoppen er også lige blevet “bygget om”, så her kan vi også byde på en lækker ny butik med masser af varer og der kommer hele tiden ny inspiration til, så kig endelig på den.
Vi glæder os til at se dig i butikken, webshoppen og ikke mindst på Convention.
Mange Kreative hisner

Anja

Ingen kommentarer:

Send en kommentar