onsdag den 15. juni 2016

Billetter til Convention 1. - 2. Oktober 2016

Lørdag den 6. August kl 10.00 sættes de sidste billetter til Convention til salg i webshoppen hos Scrapbookfun.dk 

Billtterne er nu udsolgt, men der er stadig mulighed for at komme forbi og shoppe i de mange dejlige butikker og se på hvad de siddende scrappere laver. 
Lørdag 11.30 - 17 og søndag 10.30 - 15 entre 40kr

Når du har købt en billet gennem webshoppen, får du først en ordrebekræftigelse og når du så har betalt, får du en faktura. Denne faktura er din billet! Husk at være omhyggelig med at skrive dit navn og emailadresse korrekt inde i shoppen! Hvis du køber billetter til flere end dig selv, må du gerne sende os en mail med det fulde navn på alle som du køber til! mailadressen er convention.dk@gmail.com
Billetten gælder som adgang og siddeplads for en person hele weekenden!
Billetten er personlig og refunderes ikke!
Minimumsalder er 13 år!
Ca. 3 uger før convention, vil det blive muligt at reservere  siddepladserne. Det er ikke muligt at reservere bestemte pladser, men vi forsøger naturligvis at tage hensyn til hjælpere til butikkerne og gangbesværede m.m.! Der kommer mere information senere her på bloggen og på Facebook om hvordan i reserverer pladser, så hold venligt øje! 

Gitte Blomsterbox http://blomsterbox.blogspot.dk/kommer og holder kurser denne gang, meget mere om det senere! 

Rigtig god sommer fra Team Convention

5 kommentarer:

 1. århhh hvor jeg glæder mig. :-)

  SvarSlet
 2. Jeg kommer om søndagen og suger til mig af inspiration og stemning. Skal selv holde kursus om lørdagen i Herning :o). Glæder mig.
  Kh. Anette

  SvarSlet
 3. Kan jeg få en oversigt over pladserne så jeg ka se hvor jeg kan sidde hvor der er plads til min kørestol jeg glæder mig helt vild da det er min første gang ��

  SvarSlet
  Svar
  1. Heidi Olesen. Det bliver muligt at bestille plads ca. 3 uger før. følg med herinde, der kommer et opslag om hvordan du gør ca. 3 uger før convention. Du skal bare skrive at du bruger kørestol, når du bestiller plads, så finder jeg et egnet sted til dig!

   Slet