Aktuelt

søndag den 9. februar 2014

Projekt Life Kursus med Picturing the world

Kurset finder sted på Scrapbooking Convention Lørdag d. 8. marts kl. 10.30 - 13.00. Du skal være siddende scrapper til Convention for at deltage på kurset. 

Project Life er et kæmpe hit i øjeblikket og ligegyldigt om du laver det uge for uge, eller bruger de fantastiske lommer som krydderi blandt dine LO’s vil du efter dette kursus komme hjem med masser af inspiration til at få gjort dine sider meget mere spændende og varierende. 

På kurset vil både Signe og Lisette (bedre kendt som LAM) give dig en masse inspiration, ideer og tips til dit Project Life. Så du får hele 2 dygtige undervisere, som laver Project Life på hver deres måde. Du kommer til at arbejde med mange forskellige ting - mønsterpapir, journaling kort, du får masser af ideer til, hvordan du kan pynte dine sider, og organiserer dig, når du arbejder med Project Life, hvilke hjælpemidler er der til rådighed osv. Kort sagt, alt hvad der er værd at vide om Project Life. 

Kurset vil være en vekselvirkning imellem at du får nogle tips og tricks og bliver udfordret til at bruge de tips og tricks, du lige har fået i undervisningen. 

Du får selvfølgelig et lækkert kit udleveret på kurset med alt fra mønsterpapir, journaling kort, pynt og selvfølgelig de skønne Project Life lommer. 

Er du ikke i gang med Project Life, men kunne du godt tænke dig det - Intet problem, du kan stadig sagtens være med på kurset og få masser ud af det. 

Billedet viser stilen for kurset, men det, du kommer til at arbejde med kan sagtens være i andre farver. 

Til kurset skal du medbringe følgende:
Billeder fra en uge eller fra en bestemt begivenhed, du gerne vil arbejde med på kurset.
Der må meget gerne være billeder, som du kan skære/ klippe til, når du sidder på kurset.
Sort sværte - gerne vandfast som f.eks. archival ink
skæreunderlag
saks, blyant, sort pen, evt. skæremaskine eller lineal og skærekniv samt det værktøj, du normalt bruger.
hjørneafrunder
evt. stempelsværter i forskellige farver
evt. washi tape, hvis du har. 

Der skal være min. 12 tilmeldte for at kurset gennemføres.
Kurset skal købes i webshoppen hos Picturing the World
http://www.picturingtheworld.dk/project-life-tips-tricks-p-5257.html

Ingen kommentarer:

Send en kommentar